Geslachtsbepaling Rotterdam

Als de eerste spannende weken van de zwangerschap voorbij zijn, komt de nieuwsgierigheid naar het geslacht van jouw kleine wonder. Is het een jongen, een meisje, krijgt jouw eerste een kindje een broertje of zusje? Wij geven je graag antwoord op deze prangende vraag en ontvangen je graag na 14 weken in onze verloskundigenpraktijk in Rotterdam West voor de geslachtsbepaling. Tot die tijd kun je natuurlijk blijven fantaseren en allerlei bakerpraatjes en theorieën erop loslaten om het geslacht van jouw ongeboren kindje te raden! Leuk om over na te denken.

Geslachtsbepaling echo Rotterdam

Steeds vaker kiezen aanstaande ouders ervoor om voorafgaand aan de geboorte het geslacht van hun ongeboren baby vast te laten stellen. Behalve de voorpret, biedt het ook praktische voordelen. Zo kun je alvast beginnen met het inrichten van de babykamer en het gericht shoppen van kleertjes. Door middel van een geslachtsbepaling pretecho in Rotterdam, brengen wij jouw baby mooi in beeld en vertellen wij jou of je een jongetje of meisje krijgt! Naderhand krijg je van ons een USB-stick met een aantal foto’s mee naar huis, zodat je dit bijzondere moment nog eens terug kunt zien.

Geslachtsbepaling echo 13 weken Rotterdam

Wij begrijpen maar al te goed dat je vanaf het eerste moment van jouw zwangerschap benieuwd bent naar het geslacht van jouw kleine wonder. Hoewel wij dit in de meeste gevallen tijdens de 13 wekenecho al kunnen zien, doen wij tijdens deze echo geen geslachtsbepaling. De 13 wekenecho is een medisch onderzoek dat echt alleen bedoeld is om te kijken naar mogelijke lichamelijke afwijkingen bij jouw ongeboren kindje. Hierdoor heb je meer tijd om na te denken over aanvullend onderzoek, eventuele ingrepen en kun je rustig de tijd nemen over het besluit om de zwangerschap wel of niet voort te zetten. De 13 wekenecho bieden wij standaard aan tijdens jouw zwangerschap.

De vroedvrouw uit Rotterdam controleert je zwangerschap.

Geslachtsbepaling 14 weken Rotterdam

De termijn van 14 weken is verstreken. Een spannend moment tijdens de zwangerschap voor wie het geslacht van haar ongeboren kindje wil weten. Vanaf 14+ weken kunnen aanstaande ouders namelijk bij onze praktijk in Rotterdam West terecht voor de geslachtsbepaling. Indien gewenst kun je de 2D-echo combineren met een uitgebreidere 3 of 4D-echo. Deze echo’s laten jouw kindje in de buik zien in stilstaande of bewegende kleurenbeelden met diepte. Natuurlijk kan het ook zijn dat jij niet wil weten of je een jongen of meisje krijgt. Geef dit dan aan nog voordat je de 20-wekenecho ondergaat.

Pretecho in Rotterdam

Verloskundigen Rotterdam West biedt tijdens jouw zwangerschap standaard twee echo’s aan: de termijnecho en de 20 wekenecho. Wie naast deze echo’s graag nog eens naar haar ongeboren baby wil kijken en meer details van hem wilt zien, kan bij ons terecht voor een pretecho. Tijdens deze echo neemt een van onze echoscopisten uitgebreid de tijd om jouw baby goed te laten zien. Ze vertelt jou precies wat je allemaal ziet, terwijl jij kan meekijken op een groot scherm. Een bijzonder moment dat mag worden vastgelegd op foto en video. Standaard krijgt u van ons een aantal zwart-wit foto’s mee naar huis.

SPOED EMERGENCY
SPOED?
Bel ons spoednummer: 010 455 97 09
Uitsluitend bij geen gehoor en spoed bel de artsenlijn: 0251 26 02 24

Hoofdlocatie
Heemraadssingel 152
3021 DK Rotterdam
tel. centraal: 010 456 83 69

2de locatie in Spangen
Hooftplein 45
3027 AW Rotterdam

3de locatie in Mullerpier
Sint Jobskade 6
3024 EN Rotterdam