De praktijk

Kwaliteit

Wij werken volgens de richtlijnen van onze beroepsvereniging, de KNOV en volgens landelijke en deels lokale protocollen die zijn gemaakt in overleg met de gynaecologen van nabij gelegen ziekenhuizen. Ons hele team is BIG-geregistreerd, ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen en lid van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV).

We zien er naar uit om kennis met je te maken

Samen met jou willen wij ervoor zorgen, dat  jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd  wordt begeleid op de manier die het beste bij je past. Je kunt er voor kiezen om 1 vaste Verloskundige te hebben op het spreekuur, en ook voor de (reguliere) echo’s. Ook kun je kiezen voor Groepsconsulten (Centering Pregnancy)Wij proberen zo goed mogelijk aan de wensen van de zwangeren te voldoen, bijvoorbeeld meer tijd op het spreekuur is geen enkel probleem.

Spreekuur

Spreekuur wordt ma t/m vr gehouden van 09:00 uur t/m 16:00 uur bij ons op de praktijk. Op dinsdag hebben wij ook avondspreekuur. Let op: Betaald parkeren!! Wil je je bij binnenkomst altijd eerst melden bij de assistente. Als er wijzigingen zijn in je adres, telefoonnummer of verzekeraar kun je ook dit doorgeven aan de praktijkassistente. Elke dag draaien wij twee spreekuren voor de reguliere controles van de zwangerschap en minstens een echospreekuur. Je wordt op volgorde van afspraak geholpen door de verloskundige die je controle heeft voorbereid, (dus niet op volgorde van binnenkomst). Wij doen ons best om iedereen op tijd te helpen, daarom is het belangrijk dat je op tijd op je gemaakte afspraak komt. Dit voorkomt onnodige wachttijd voor anderen. In het geval dat er extra tijd nodig is om je zwangerschap goed te begeleiden (zoals een consult in het ziekenhuis) zullen wij deze tijd zeker voor je nemen. Dat doen wij voor iedereen die dat nodig heeft, daarom vragen we je begrip voor eventuele wachttijd.

SPOED EMERGENCY
SPOED?
Bel ons spoednummer: 010 455 97 09
Uitsluitend bij geen gehoor en spoed bel de artsenlijn: 0251 26 02 24

Hoofdlocatie
Heemraadssingel 152
3021 DK Rotterdam
tel. centraal: 010 456 83 69

2de locatie in Spangen
Hooftplein 45
3027 AW Rotterdam

3de locatie in Mullerpier
Sint Jobskade 6
3024 EN Rotterdam