Zwanger en nu?

Gefeliciteerd: je bent zwanger!

Als je thuis of bij de huisarts een zwangerschapstest hebt gedaan en hij is positief kun je zonder verwijzing al gelijk een eerste afspraak maken bij ons. De eerste afspraak kun je maken rond de 8 weken.

Klik hier voor meer informatie over de eerste controle.

Baby op komst

Wil je je alvast inlezen over zwanger zijn, de bevalling en de eerste periode na de geboorte: Zwanger worden? Of zwanger en goed voorbereid bevallen? De informatie op deze website is geschreven door verloskundigen, diëtisten en een consultatiebureau arts. Informatie die je kunt vertrouwen.

Moeders voor moeders

Moeders voor Moeders zamelt urine in van pril zwangere vrouwen, waaruit het hCG-hormoon wordt gewonnen. Dit hormoon wordt door farmaceutische bedrijven gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen. Als zwangere vrouw kun je dus andere vrouwen helpen om ook zwanger te worden. Je kunt meer over deze stichting lezen op de website: Moeders voor Moeders | Ben jij zwanger? Jij kunt anderen helpen! – Moeders voor Moeders

Je kunt je aanmelden voor deelname vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent tot en met de 11e week van je zwangerschap. Meedoen kan vanaf de 6e tot en met de 16e week. In deze periode bevat je urine namelijk het meeste hCG-hormoon.

SPOED EMERGENCY