Voorlichtingsavond

Een goede voorbereiding kan angst en onzekerheid wegnemen. Zo kun je je beter ontspannen tijdens de bevalling. Ontspanning zorgt ervoor dat je minder last van de pijn hebt en je weeën beter doorzetten, waardoor je bevalling vlotter verloopt. Je kunt je op verschillende manieren voorbereiden op de naderende bevalling. Zo kun je bijvoorbeeld een zwangerschapscursus volgen, een boek lezen of erover praten met familie/vriendinnen. Wij zijn er ook om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling. Natuurlijk kun je je vragen stellen tijdens de zwangerschapscontroles Wij organiseren ook één keer per maand, in samenwerking met kraamzorg Rotterdam, ook een groepsvoorlichting in het Geboortecentrum Sophia voor jou en je partner.

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst krijg je informatie over allerlei onderwerpen omtrent de bevalling en de kraamperiode. Hierdoor weet je nog beter wat je kunt verwachten. Deze informatie kan je helpen bij het maken van allerlei keuzes, bijvoorbeeld over waar je wilt bevallen, welke voeding je wilt geven en hoe je over pijnstilling denkt.

Wil je ook één van de voorlichtingsavonden bezoeken? Schrijf je dan in bij de assistente!
Voor meer informatie kun je naar onze voorlichtingsbijeenkomsten pagina: Voorlichtingsbijeenkomsten – Verloskundigenpraktijk Rotterdam West

Vanwege covid-19 is tot nader orde de voorlichting middels het volgende filmpje:

Voor een goede voorbereiding op de borstvoeding hebben wij in samenwerking met lactatiekundige Marieke van Beuzekom ook voorlichtingsmiddagen georganiseerd welke helemaal gericht zijn op de borstvoeding. Ook hiervoor kun je je inschrijven bij de assistente.

Vanwege covid-19 krijg je na inschrijving een link om het online te volgen.

Kijk ook op de website van Marieke van Beuzekom: Welkom – Borstvoeding Ridderkerk

SPOED EMERGENCY
SPOED?
Bel ons spoednummer: 010 455 97 09
Uitsluitend bij geen gehoor en spoed bel de artsenlijn: 0251 26 02 24

Hoofdlocatie
Heemraadssingel 152
3021 DK Rotterdam
tel. centraal: 010 456 83 69

2de locatie in Spangen
Hooftplein 45
3027 AW Rotterdam

3de locatie in Mullerpier
Sint Jobskade 6
3024 EN Rotterdam