Pretecho Rotterdam

Ben je benieuwd hoe jouw baby eruitziet, hoe hij zich beweegt en of het een jongen of meisje is? Voor het laten maken van een pretecho bent u van harte welkom bij Verloskundigen Rotterdam West. Met behulp van heldere 2, 3 óf 4D-echo’s, brengen onze ervaren echoscopisten in een niet-medische setting jouw ongeboren kindje zo goed mogelijk in beeld. Misschien ligt jouw kleintje wel te duimen, te draaien of lacht hij je vrolijk toe. Welke vorm van echoscopie je ook kiest, het levert hoe dan ook fantastische beelden op. Een pretecho in Rotterdam is al mogelijk vanaf zes weken zwangerschap.

Persoonlijke kraamzorg

Tijdens jouw zwangerschap komt er veel op je af. Zeker wanneer dit jouw eerste kindje is, kom je in een wereld terecht die tot nu toe onbekend voor je is. Je loopt misschien wel tegen allerlei ongemakken, onzekerheden en emoties aan. Professionele ondersteuning voor, tijdens en na de geboorte is wat ons betreft dan ook onmisbaar. Door middel van persoonlijke kraamzorg op maat, bereid jouw vaste kraamverzorgende jullie voor op deze nieuwe periode in jullie leven. Verloskundigen Rotterdam West zorgt voor een feestelijke kraamperiode, waar jullie als gezin volop van kunnen genieten.

Pretecho geslachtsbepaling Rotterdam

Wij kunnen wij ons maar al te goed voorstellen dat je razend benieuwd bent naar het geslacht van jouw kleine wonder. Wordt het een jongen of meisje? Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer te wachten tot de 20 weken echo. Na 14 weken kun je al bij ons terecht voor een geslachtsbepaling pretecho. We laten het hartje zien, brengen het geslacht in beeld en maken een foto van jouw complete kindje. Het kan voorkomen dat de baby niet goed ligt, waardoor het geslacht niet goed zichtbaar is. In dit geval krijg je van ons kosteloos de mogelijkheid om een tweede echo te laten uitvoeren. In beide gevallen krijg je van ons een serie zwart-wit foto’s mee.

Pretecho geslachtsbepaling 13 weken Rotterdam

Omdat jouw kindje bij 13 weken nog volop bezig is met de vorming van het geslacht, doen wij tijdens deze echo helaas geen uitspraken over het geslacht. Ook als dit wel zichtbaar zou zijn, doen wij geen geslachtsbepaling. De 13 wekenecho is, in tegenstelling tot de pretecho, een prenatale screening dat bedoeld is om mogelijke afwijkingen bij jouw ongeboren kindje te ontdekken. Indien je graag wilt weten of jouw baby een jongetje of een meisje wordt, kun je het beste een pretecho laten maken of wachten op de 20 wekenecho.

3D pretecho Rotterdam

Verloskundigen Rotterdam West biedt verschillende echo technieken, waaronder in 3D. Dit is een realistische pretecho, waarbij wij jouw ongeboren kindje voor het eerst haarschep in beeld brengen. Bij de 3D echo wordt er extra diepte en kleur aan de 2D toegevoegd, wat zorgt voor extra dimensie in de foto. De ervaring leert dat de 3D pretecho tussen de 25 en 30 weken de mooiste beelden oplevert. Dit komt doordat de baby in die periode meer onderhuids vet krijgt, waardoor ook het gezichtje wat voller begint te worden.

Kosten pretecho Rotterdam

Het maken van een professionele pretecho in Rotterdam brengt verschillende kosten met zich mee. De hoogte van de kosten is echter afhankelijk van onder andere de keuze voor een 2D, 3D of 4D-echo en de hoeveelheid beelden. Zo laat je bij ons in de praktijk al vanaf €40 vier 2D-echo’s maken in zwart-wit, terwijl je voor een 3/4D-echo incl. USB-stick en één zwart-wit print al gauw €85 euro betaald. Omdat een pretecho niet valt onder medische echoscopie, wordt dit niet vergoed door de basisverzekering.

SPOED EMERGENCY
SPOED?
Bel ons spoednummer: 010 455 97 09
Uitsluitend bij geen gehoor en spoed bel de artsenlijn: 0251 26 02 24

Hoofdlocatie
Heemraadssingel 152
3021 DK Rotterdam
tel. centraal: 010 456 83 69

2de locatie in Spangen
Hooftplein 45
3027 AW Rotterdam

3de locatie in Mullerpier
Sint Jobskade 6
3024 EN Rotterdam