Naomi van Ballegoyen-Kock

Verloskundige, preconceptie, anticonceptie, Centering pregnancy

Mijn zusje werd geboren toen ik 3,5 jaar oud was. Volgens mijn moeder was dat de dag dat ik besloten heb dat ik verloskundige wilde worden. Ik heb nooit andere ambities gehad dan dit. Na de middelbare school ben ik begonnen met de opleiding vroedkunde in België. Deze opleiding bleek niet aan te sluiten aan mijn verwachtingen, aangezien het verloskundig systeem in Nederland vrij uniek is.

Het bijzondere aan het Nederlandse systeem is de natuurlijk benadering van de zwangere vrouw, dit miste ik erg in België. Ik heb toen gekozen voor de Verloskunde Academie in Rotterdam, waar ik in 2010 ben afgestudeerd. Daarna kon ik meteen aan de slag bij Verloskundigen Rotterdam West, waar ik met heel veel plezier werk! Een verloskundige heeft het mooiste werk van de wereld, het bijzondere moment dat je met ouders deelt is uniek. Ik vind het een uitdaging om de begeleiding van de zwangerschap en bevalling aan te passen aan de wensen van de aanstaande moeder en vader.

Inmiddels ben ik zelf in het rijke bezit van een dochter en een zoon. Hierdoor kan ik mezelf nu ook ervaringsdeskundige noemen, wat ik zeker als een voordeel ervaar tijdens het uitvoeren van mijn vak!

Ik wens u een hele goede zwangerschap en bevalling toe, en ik kijk ernaar uit u te ontmoeten op de praktijk!

SPOED EMERGENCY
SPOED?
Bel ons spoednummer: 010 455 97 09
Uitsluitend bij geen gehoor en spoed bel de artsenlijn: 0251 26 02 24

Hoofdlocatie
Heemraadssingel 152
3021 DK Rotterdam
tel. centraal: 010 456 83 69

2de locatie in Spangen
Hooftplein 45
3027 AW Rotterdam

3de locatie in Mullerpier
Sint Jobskade 6
3024 EN Rotterdam