Marga Rietveld

Mijn naam is Marga Rietveld en na mijn studie Health Economics aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam heb ik diverse echo-opleidingen gevolgd. Sinds 2006 ben ik werkzaam als echoscopiste en daarnaast verricht ik advieswerk in de gezondheidszorg; in ziekenhuizen, bij consultatiebureau’s en verpleeghuis- en thuiszorgorganisaties.

Bij deze praktijk maak ik met name de SEO’s, de screeningsecho’s die alle zwangeren tussen de 18 en 21 weken krijgen aangeboden, en 3-4D echo’s. Het contact met de zwangere, haar parnter en dierbaren, vind ik elke keer weer heel bijzonder. Je komt zo dichtbij iets zo wezenlijks in hun leven. Het optimaal gebruik maken van de techniek die we hiervoor hebben, de echografie, is ook elke keer een uitdaging. We hebben kwalitatief zeer goede echo-apparaten op de praktijk en daarmee kunnen we de baby optimaal in beeld brengen.

We werken als team heel goed en professioneel samen binnen de praktijk Verloskundigen Rotterdam West. We overleggen met elkaar, vullen elkaar aan en willen op deze wijze jullie zwangeren zo goed mogelijk begeleiden. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij.

Verder ben ik moeder van drie zonen en geniet ik intens van het moederschap. Er is niets mooiers!

SPOED EMERGENCY
EMERGENCY?
Call our emergency number: 010 455 97 09
Call the doctor's line only if no one answers and if it's urgent 0251 26 02 24

Main location
Heemraadssingel 152
3021 DK Rotterdam
tel. centraal: 010 456 83 69

2nd location in Spangen
Hooftplein 45
3027 AW Rotterdam

3rd location in Mullerpier
Sint Jobskade 6
3024 EN Rotterdam